Muuttosiivous

Muuttosiivous

Asunnon vaihto on usein kiireinen päivä, ja voikin helpottaa stressiä jättää loppusiivous ammatilaisen hoidettavaksi. Loppusiivoukseen sisältyy koko meidän kattava kotisiivouspalvelumme, ja pidämme myös huolen että uuni on sisältä kiiltävä ja lattiakaivot puhdistettu hiuksista.

Halutessasi varmistua uuden kodin olevan putipuhdas sisään muuttaessa voimme saman päivän aikana käydä puhdistamassa uuden kotisi ennen kuin muuttolaatikkokuorma saapuu.

Mitä odottaa muuttosiivouksesta

 • Sisäänkäynti: Oven sekä muiden pintojen puhdistaminen. Lattioiden imurointi sekä pesu
 • Keittiö: Kodinkoneiden, sekä jääkaapin puhdistaminen sisältä ja ulkoa. Tasojen ja muiden pintojen puhdistaminen. Lattian imurointi sekä pesu.
 • Olohuone/makuuhuone: Ovien, tasojen ja pintojen puhdistaminen. Lattian imurointi sekä pesu. Mahdollisten koriste-esineiden sekä peilin puhdistaminen.
 • Kylpyhuone: Wc-istuimen sekä pesualtaan pesu ja desinfiointi. Pintojen, lattiakaivon sekä kaakeleiden puhdistaminen. Lattian imurointi sekä pesu. Mahdollisen saunan puhdistaminen.
 • Lisäksi voit tilata ikkunanpesun joka sisältää ikkunan puhdistamisen sisältä sekä ulkoa. Puhdistukseen kuuluu myös karmien, ikkunalautojen ja sälekaihtimien puhdistus.

Tilaa kotisiivous

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yhteystiedot

  Osoite
  Lotankatu 3, Espoo
  Puhelin
  +358 (0)403244404 info@josasiivous.com
  Avoinna
  Ma-Su 24/7
  Löydät meidät myös täältä:
  We Want To Let You Know About Everything We Offer !
  Open chat
  1
  Hey! Send us a message and get info on our discount offers on WhatsApp!